Konzum

Priče i pričice - Najbolje iz Hrvatske

Prije dvije godine za Konzum smo kreirali komunikacijsku platformu “Najbolje iz Hrvatske” s ciljem pružanja podrške malim, srednjim i velikim hrvatskim proizvođačima koji svakodnevno daju sve od sebe kako bi na Konzumovim policama, pa tako i na našim stolovima, završili samo najbolji domaći proizvodi. Ovaj se veliki projekt nastavio i u 2021. godini, a fokus je stavljen na male proizvođače - naše 'OPG-ovce' koje imate imate priliku pobližne upoznati u YouTube serijalu - Priče i pričice!

Sada kada znate cijelu priču preostaje vam samo da se udobno smjestite jer pričica o ovom projektu upravo počinje.

Nekoć, ne baš tako davno, ZOO ekipa se uputila u čarobnu avanturu po Lijepoj Našoj. Zemlja je to u kojoj koke slobodno šetaju, koze se drže za najdostojanstvenije životinje iliti dame, a maslina je... obrana! Zajedno s Ivanom Šarićem hrabro smo se otisnuli u istraživačku avanturu, posjetili Zagorje i Međimurje, Dalmaciju, Istru, Slavoniju i kontinentalnu Hrvatsku...

Doživjeli smo svakojake anegdote te prikupili zanimljive informacije o proizvodnji domaćih proizvoda, uživali smo u prirodnim ljepotama i divili se vrijednim rukama koje svakodnevno pretvaraju svježe sastojke u najfinije delicije. Ivan Šarić se odlično uklopio kao “tajni sastojak” koji je svojim humorom i dosjetkama savršeno začinio sadržaj cijelog serijala.

Naravno… “Priče i pričice” imaju happy ending - Ivan se zaljubio! Ovaj puta nije se zalubio u lijepu princezu, već u sve proizvode koje je imao prilike probati na našem zajedničkom putovanju. Nadamo se da će i vama ovaj serijal probuditi ljubav prema domaćim i zdravim proizvodima. Za početak - otpujujte na YouTube (Konzumov kanal) gdje možete pregledati sve epizode serijala.

Uvijek smo raspoloženi za nove izazoove. Javite se!