Evo nekoliko
stvari koje
radimo s
užitkom.

KOMUNIKACIJSKE STRATEGIJE

Koje poruke poslati, kome, kada, i, najvažnije, koja je željena reakcija primatelja? Saznat ćemo sve o ciljnoj skupini i napraviti plan komunikacije koji će donijeti uspjeh vašem brandu.

KREATIVNI KONCEPTI

Kreativni koncepti su zapravo ideje, a ideje su naš core business. Nakon što proučimo tržište i brief, smislit ćemo najbolje kreativne koncepte koji će ostvariti vaše komunikacijske ciljeve. 

VIDEO I AUDIO REKLAME

Osmislit ćemo TV spot, korporativni ili viralni video, radijsku reklamu, pjesmu za vaš brand, nagradnu igru na radiju… Pobrinut ćemo se za sinopsis, casting, produkciju i isporučiti vam gotove reklame.

VIZUALNI IDENTITETI

Nakon što istražimo tržište, osmislit ćemo logotip vašeg branda. Ako vam to nije dosta, a ne bi smjelo biti, za vaš brand kreirat ćemo sve ostale materijale te sustav boja, dodatne grafike, vizuale i fontove po kojima će postati prepoznatljiv na tržištu.

DIZAJN

Dizajniramo komunikaciju, ali i korisnička iskustva, prodajne prostore, izložbe, događanja, pakiranja proizvoda... Vjerujemo da je svugdje i stalno potreban - dizajn.

Organizacija događanja

Manja promocija ili event za 150.000 posjetitelja? Preporučit ćemo vam i organizirati ono što će najbolje ostvatiti vaše ciljeve. Ako se pritom izvrsno zabavimo zajedno s vašom ciljnom skupinom, još bolje!

PRODUKCIJA

Kad su ideje izbrušene treba zasukati rukave i pretvoriti ih u komunikacijske proizvode. Od ogromnih megaboarda s ekstenzijama do brošura na finom papiru koji raste samo na Himalaji - gorila sve zna i sve može.

Digitalne strategije

Čemu služi Facebook, što su Twitter, Pinterest, Instagram? Zašto vam treba ili ne treba TikTok? Gdje su i što rade potencijalni kupci kada su on line i kako komunicirati s njima? Odgovore na pitanja potražite u dobro osmišljenoj online strategiji.

digitalna PRODUKCIJA

Web stranice, aplikacije, banner GIF-ovi, animacije, video… Toliko toga je potrebno isproducirati za razne platforme na kojima se okuplja i koje koristi vaša ciljana publika. Kvalitetni developeri pobrinut će se da u džungli krivih rješenja pronađu ona prava.

COMMUNITY MANAGEMENT

Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, Pinterest, Whatsapp, Viber… Lista društvenih mreža sve je dulja, a količina znanja potrebana da se upravlja profilima sve je veća. Na sreću, tu je ZOO koji zna sve o tome. 

kako je raditi s nama?

Ne radimo za klijente, već zajedno s njima. No, ako možemo biti sasvim precizni, radimo za publiku brenda - one kojima je komunikacija namijenjena. Težimo jednostavnim, na insightima utemeljenim kreativnim rješenjima koja povezuju brendove i njihovu ciljanu publiku. Volimo otvorenu komunikaciju i opuštenu atmosferu u kojoj je suradnja ugodna i plodonosna za sve uključene.

Uvijek smo raspoloženi za nove izazoove. Javite se!