UNIQA Hrvatska

UNIQA Smart kasko

Kako klijentu osigurati uspješnu digitalnu kampanju, pokazali smo još jednom, ovog puta za UNIQA Smart kasko osiguranje. Video content koji smo osmislili ciljao je na Instagram publiku, ali se uspješno “organski” preselio i na TikTok gdje je također prikupio veliki broj pregleda. Sve skupa na društvenim mrežama, spot je pregledan više od 700 000 puta.

U spotu su sudjelovali Rene Bitorajac i Luka Bulić koji su se odlično “kliknuli” s autima, ali i s istom razinom energije i humora. Okrenuli su malu nezgodu na veliku pozitivu te pokazali da Uniqa Smart kasko uvijek izvlači ono najbolje iz nas.

A što Luka Bulić i Rene Bitorajac rade kad nemaju što raditi? Trenuci koje su proveli čekajuću vučnu službu zabilježeni su u pjesmi, i u jednoj od onih slika bez koje Instagram profil nije Instagram profill.

Sasvim drugačiju priču ispričale su nam Antonija Stupar i Marijana Batinić na svojim društvenim mrežama. Na sreću, njihova vikend putovanja s obitelji nisu bila obilježena nezgodom, no slažu se - uz Uniqa Smart kasko se lakše putuje!

Uvijek smo raspoloženi za nove izazoove. Javite se!