Ukoliko imate klince (ili nećake, kumčad, susjede ili klince od prijatelja) ovu kampanju niste mogli propustiti! Zumići ludnica zaokupila je, bar prema komentarima na društvenim mrežama, i staro i mlado. Zaokružena kampanja koju smo osmislili i producirali s partnerima uključuje cijeli spektar komunikacijskih materijala: od samih likova, njihovih imena i karaktera, preko pjesme i TV spotova, OOH, POS-a i digitala.

Osim što je ovu kampanju bilo zaista gušt raditi zbog toga što je ludo zzzzzzabavna, srce nam grije i zbog svoje edukacijske vrijednosti. Pa samo da vas još jednom podsjetimo kako su pčele neizmjerno važne za naš okoliš i život. Bez njih, nema ni mrkvice ni paprike ni pommesa koji jedete petkom za gablec. Zato čuvajmo okoliš i čuvajmo pčelice!

Rezultati

Što reći o rezultatima? Za početak, još ih zbrajamo, zajedno s našim zadovoljnim klijentima. TV spotovi su doživjeli milijune (mahom ogranskih) pregleda na YouTubeu. Albumi su se prodavali na veliko. Zumići su rasprodani, a na kraju ih je ponesalo pa je Konzum u prodaju stavio i nove likove.

Kampanja je izazvala jako puno user generated contenta. Mali vlogeri objeručke su prihvatili Zumiće koji su bili predmet njihovih igrokaza i priča, a ekipa na Tik-Toku je otkačila na zum-zum ples. Rezultati su svakako premašili planove, ali i najoptimističnija očekivanja. Zato ćemo čim uhvatimo malo daha od lijepih vijesti, napraviti opsežnu analizu cijelog projekta s preciznim rezultatima. Stay tuned!

Zumići koji su zaslužni za Zumiće

Klijent: Dunja Delić, Mia Kroflin / Konzum
3D animacije i character design: Boris Goreta
Redatelj: Đorđe Jovanović
DOP: Damjan Radovanović 
Producent: Vedran Stihović / VAL Produkcija
2D animacije: Domagoj Kobešćak / Keyline 
Glazba i dizajn zvuka: Dubravko Robić / Robson studio 
Koreografija: Gordan Križaj / Megablast

Uvijek smo raspoloženi za nove izazoove. Javite se!