Konzum

Promjene na bolje

Promjene na bolje započinju s nama samima. Tako je razmišljala ekipa iz Konzuma kada su započeli interni projekt doniranja hrane. Pred njima je tada bilo puno posla. Trebalo se uskladiti sa zakonodavstvom, organizirati interne procese, osigurati skladišta, uspostaviti suradnju s udrugama. Jako puno toga je trebalo učiniti samo da bi se napokon moglo živjeti i raditi u skladu s onim što su sve nas još davno učile naše bake, a to je da se hrana ne baca.

Od 2016. do danas, Konzum je donirao 525 tona hrane. 47 Konzumovih objekata služe kao centri iz kojih partnerske udruge svakodnevno prikupljaju hranu i voze je potrebitima. Prva udruga koja je podržala projekt bio je Crveni Križ grada Zagreba, a najveće zahvale za svaku doniranu tonu idu Konzumovcima koji rade na prodajnim mjestima. Oni su ti koji svojim dobrim upravljanjem omogućuju da hrana dođe u dobre ruke.

Zahvaljujući nesebičnim donacijama, Konzum je ponovno, treći puta za redom osvojio nagradu najdonator, a ZOO je povodom tog lijepog događaja kreirao slavljeničku kampanju.

Redatelj: Marin Ostojić
Direktor fotografije / redatelj: Damjan Radovanović
AD: Matija Štritof
Producentica: Nerma Mehadžić, Švenk
Asistentica produkcije: Marta Radoš, Švenk
Montažerka: Sara Gregorić
Kolor grade: Jure Teržan, Korektif
Casting: Nikica Kekić, Casting koke
Kostimografkinje: Morana Starčević, Nikolina Kostanjšek
Scenografkinja: Eda Tutić
Šminka: Ela Milković
Voditeljica zbora: Đorđija Palić
Cast: Glorija, Julija, Mila, Lucija, Adriana, Ema, Nika L., Nika S., Marina, Tessa, Gita, Paola, Dina, Adrian, Vatroslav, Viktor, Kuzma, Petar, Rejan
Glazba: Dubravko Robić

Uvijek smo raspoloženi za nove izazoove. Javite se!