Konzum

Voće i povrće me pokreće

Izazov

Voće i povrće čini bitan dio ponude Konzuma. Kao vodeći trgovački lanac, Konzum ima odgovornost utjecati na prehrambene navike svojih kupaca, ne zaboravljajući pritom ni one najmlađe prema kojima bismo svi skupa trebali biti najodgovorniji. Zato je kampanja imala dva cilja. Prvi je bio predstaviti ponudu voća i povrća u Konzumu te sukladno utjecati na povećanje prometa, a drugi je bio educirati o važnosti konzumacije voća i povrća.

Tko hoće povrće i voće?

Pa čini se ne baš puno nas. Primjerice za voće naši sugrađani izdvajaju tek 1,4% više nego za šećer, čokoladu i ostale slatkiše. Ali zato mesa i mesnih proizvoda kod nas nikad ne fali jer na meso ide čak 31,4% mjesečnog budžeta za prehranu. S druge strane voće i povrće (znanstveno dokazano!) sadrži vitamine i minerale koji pokreću naš metabolizam, čine nas veselijima, snažnijima, pametnijima, energičnijima. Ukratko - uz voće i povrće se živi bolje. 

Ideja

Voće i povrće nas pokreće. Daje nam energiju i vitamine da živimo i osjećamo se bolje. Ovu smo energičnu poruku pretočili u energičan spot i još energičnije vizuale kojima smo napunili sve kanale koje koristi naša ciljna skupina. Bilo nas je na televiziji, radiju, portalima, megaboardima i društvenim mrežama, a kreirali smo i posebnu digitalnu kampanju samo za naše najmlađe. Jer, kako rekosmo ranije, prema njima bismo svi skupa trebali biti najodgovorniji.

Uvijek smo raspoloženi za nove izazoove. Javite se!