Konzum

Najljepši Božić je kad smo zajedno

Brief

Osmisliti Konzumovu blagdansku kampanju u kojoj ćemo pokazati kako je Konzum snažno integriran u naš način proslave Božića.

Insight

Jurimo, žurimo, nakuhavamo, sumanuto kupjemo, pakiramo, ukrašavamo, rezuckamo, spajamo, kitimo… Ponekad nam se čini da takav Božić nema smisla. A onda se svi okupimo oko stola i shvatimo da je smisao Božića upravo u tome da smo zajedno.

Kampanja

Kampanja “Najljepši Božić je kad smo zajedno” slavi sve one male trenutke vezane za blagdane. Svu tu strku i zbrku, jurnjavu i stres. Sve one situacije u kojima se svatko može prepoznati. Ujedno slavimo i specifično naš, domaći način proslave Božića, onaj kojeg je Konzum neizostavan dio.

Konzum je, naime, prvenstveno food provider, ali i mjesto na kojem ćemo kupovati poklone, papire za umatanje, borove, ukrase i ostale blagdanske potrepštine. Stoga putanje naše ciljne skupine u blagdansko vrijeme svakodnevno vode baš kroz Konzumove trgovine, bilo da se radi o nabavci sastojaka koji će završiti na blagdanskoj trpezi, bilo da se radi o kupovini ukrasa za dom ili poklona. Kampanju smo sagradili oko kolažnog TV spota u kojem, kao u nekakvoj izrecitiranoj to do listi, nabrajamo sve stvari koje moramo obaviti da bi Božić bio Božić. Kulminacija sveg našeg truda, trčanja, rezuckanja, pečenja i kuhanja, događa se, naravno, kada se obitelj okupi oko stola jer upravo u okupljanju je prava vrijednost blagdana.

Vizuale i kadrove nastale na snimanju preradili smo za cijeli niz kanala, od velikih megaboarda do digitalnih formata, a u snimanju TV spota neizmjeran doprinos dala je sljedeća ekipa:

Redatelj: DjoloDjolo, Direktor fotografije: Luka Trajković, Scenografkinja: Dajana Jurman Osip, Montažer: Jan Klemsche, Kostimograf: Oliver Jularić, Korekcija boja: Marina Starke, Kompozitor: Tim McMorris, Voice over: Marin Ostojić, Martina Ferger Dragušica, Producentica: Nerma Mehadžić, Val produkcija, Producent: Vedran Stihović, Val produkcija

Uvijek smo raspoloženi za nove izazoove. Javite se!