Yellow Submarine

Zdravi burger na vidiku

Pozadina

Može li burger biti i ukusan i zdrav? To smo se i mi zapitali kada nam je na sastanak došao klijent s idejom otvaranja prvog hrvatskog restorana koji priprema organske burgere. Odgovor je bio - naravno da može. U to smo se uvjerili na prvoj degustaciji prije nego što smo prihvatili posao. Burgeri iz Yellow Submarinea pokazali su se iznimno ukusni, a brand je preko noći postao zvijezda zagrebačke gastro ponude. Osim fantastičnih okusa Yellow Submarine burgeri mogu se pohvaliti i činjenicom da su spravljeni od organskih sastojaka. Sve što stavite u usta u tom restoranu, nastalo je na nekom od hrvatskih OPG-ova gdje se posebno pazi da način uzgoja bude u skladu sa standardima organske proizvodnje.

Rješenje

Nakon prve degustacije, inspirirani konceptom i finim burgerima, bacili smo se na posao i kreirali vizualni identitet ovog restorana.

Osim tiskanih materijala kreirali smo i zanimljivu gerila kampanju - centar Zagreba ukrasili smo desecima žutih periskopa koji pozivaju posjetitelje da posjete Yellow Submarine.

Uvijek smo raspoloženi za nove izazoove. Javite se!