UNIQA

Vaša veza do najboljih liječnika

Ako nas je Covid-19 pandemija nečemu naučila, to je da brigu o vlastitom zdravlju ne trebamo prepuštati slučajnosti. UNIQA dodatno zdravstveno osiguranje izvrstan je osigurateljni proizvod koji nam omogućuje brigu o zdravlju na jednostavniji i kvalitetniji način. Kao nadopuna obveznom zdravstvenom osiguranju, jamči nam višu razinu zdravstvene skrbi: liječnike po izboru i preglede ugovorene putem službe MedUNIQA, bez gužvi i čekanja.

Strategija inside-out

Umjesto da u prvi plan stavimo spomenute benefite UNIQA dodatnog zdravstvenog osiguranja, primijenili smo nešto drugačiju, efikasniju komunikacijsku strategiju. U prvi plan smo stavili vrhunske liječnike do kojih je, naravno, moguće doći brzo i bez čekanja, uz pomoć UNIQA dodotanog zdravstvenog osiguranja. Glavni akteri naše kampanje bili su pravi liječnici koji su svojim radom i rezultatima već stekli ugled među pacijentima. Dr. Nikša Drinković i Dr. Nikša Drinković Junior su otac i sin koji kardiologiju imaju u malom prstu. Zahvaljujući znanstvenom radu, stručnosti i predanosti svome poslu smatraju ih za jedne od najboljih kardiologa kod nas. Prof. dr. sc. Iva Dekaris izvrsna je oftalmologinja specijalizirana za kirurgiju prednjeg dijela oka. Kroz karijeru je uspješno izvela preko 20.000 operacija te se profilirala kao jedna od najboljih u svome poslu. 

Egzekucija - kratko, slatko i jasno

Kampanja je bila većim dijelom digitalna uz podršku OOH kanala. Digitalni dio kampanje bazirao se na videima u različitim formatima, od osnovnih spotova u kojima predstavljamo liječnike, preko formata za društvene mreže te Q&A videa u kojima smo ponudili dublji pogled u svakodnevni rad i razmišljanja naših liječnika. Zahvaljujući velikom ugledu koji odabrani liječnici uživaju unutar populacije, uspjeli smo prikazati UNIQA dodatno zdravstveno osiguranje na topao i ljudski način. Potencijalnim pacijentima pružili smo priliku da upoznaju svoje buduće liječnike te smo ih na taj način potaknuli da ugovore uslugu dodatnog zdravstvenog osiguranja.

U realizaciji kampanje pomogli su nam…
Redateljica: Dalija Dozet
DoP: Mario Topić
Producent: Antun Bahat, Livada
Kolorist: Branko Linta
Scenograf: Dubravko Djuran
Kostimografkinja: Ines Zrnc Gregorina
Montažer: Luka Tokić, Livada
Glazba: Shutterstock
Voice over: Jelena Martinović / Toni Ostojić

Uvijek smo raspoloženi za nove izazoove. Javite se!