Konzum

Gelatissimo izazov

U životu agencijskih kreativaca najljepši su oni trenuci kada se radi na kampanji za sladoled. Kampanje za kategoriju hrane su također i više nego dobrodošle, ali kampanje za sladolede ipak imaju posebnu čar. Kampanje za pivo su isto tako su superfora, ali nikako ih ne bi trebalo kombinirati s kampanjama za sladoled. Da ne objašnjavamo sad zašto.

Mi smo bili pametni i sladoled nismo pomiješali s pivom, već smo se onako strejterski držali sladoleda. Predstavljamo vam Gelatissimo izazov - kampanju za fenomenalne Gelatissimo sladolede koji se mogu kupiti ekskluzivno u Konzumu. Glavni likovi kampanje su Buco i Lepi koji su spremni odgovoriti na razne vrste izazova, sve kako bi dobili svoj omiljeni okus Gelatissimo sladoleda.

Kampanja je inspirirana popularnim internetskim izazovima, a razmazali smo je, kao sladoled oko usta, po brojnim komunikacijskim kanalima - 360° štono bi se reklo vrlim marketinškim metajezikom. Za sve dobre ljude kojima jezik ipak prvenstveno služi za lizanje (Gelatissimo) sladoleda, samo da spomenemo da Gelatissimo dolazi u čak 29 različitih okusa i pakiranja, od štapića i korneta do obiteljskih pakiranja (koja se samo tako zovu, a zapravo su samo za tebe).

A za one koji uz sladoled vole čitati odjavne špice spomenut ćemo da je TV spotove režirao DjoloDjolo (Đorđe Jovanović), fotografijom je dirigirao Sven Pepeonik, producirao Švenk, a fotografirao Srđan Vuković.

Radijski spotovi

Microsite

Izazovi za društvene mreže

Uvijek smo raspoloženi za nove izazoove. Javite se!