Konzum

Morsovci

Dragi roditelji, ujaci, tetke, djedovi i bake...priznajemo, odgovorni smo i za Morsovce! Sedam simpatičnih plišanih likova s kojima je kampanja započela te Dupina Nina kao osmi član, djelom i plišanim tijelom glavne su face naše zabavno-edukativne kampanje. 

Kampanja je osmišljena za Konzum, a njen primarni cilj je edukacija djece i odraslih o temi ekološke odgovornosti. Na klincima zabavan i prihvatljiv način govorimo o važnosti održavanja čistog mora i odgovornosti za okoliš u kojemu živimo mi, ali i sva ostala stvorenja.

Dodatnom donacijskom kampanjom Dupine Nine uključujemo i kupce, koji kupnjom plišanca direktno sudjeluju u donaciji za Institut Plavi svijet koji se bavi istraživanjem i zaštitom dupina u Jadranskom moru.

Spomenut ćemo i kako je kampanja preplivala granice Lijepe naše te smo je prilagodili i za tržišta susjedne nam Bosne i Hercegovine, kao i tržište Crne Gore. 

Za TV promociju osmislili smo zarazne pjesmice i simpatični plesni video, za POS razne zabavne materijale, brojne print materijale za igru i edukaciju, a za digitalnu komunikaciju cijeli niz materijala kao i AI filter dizajniran samo za ovu prigodu. S naše strane osmišljen je koncept i dizajnirani elementi Morsovci AI filtera, uz prilagodbu pjesme i elemenata osnovnog dizajna. Za produkciju AI filtera je bio zadužen vrijedni tim agencije 404. 

Sve u svemu, komunikacijski materijali kreirani su kako bi educirali, zabavili i uz to, ostvarili zadane edukacijske i prodajne ciljeve. Ukratko, radi se o jednoj od onih kampanja u kojoj svi dobivaju! 

3D animacija: Boris Goreta / Redatelj: Tomislav Rukavina / Direktor fotografije: Sven Pepeonik / Producent: Vedran Stihović (VAL Produkcija) / 2D animacija: Domagoj Kobelšćak (Keyline) / Glazba: Dubravko Robić (Robson studio) / Koreografija: Gordan Križaj / Megablast

Uvijek smo raspoloženi za nove izazoove. Javite se!