City Center one

Proljeće / ljeto 2016.

Uspješna suradnja City Centera one i modne ikone Zrinke Cvitešić započela je 2015. kampanjom za jesen i zimu. Izvrsne fotogafije i atraktivni vizuali privukli su izrazito pozitivne komentare ciljne publike i modnih znalaca pa je suradnja nastavljena i na proljetno/ljetnoj kampanji.

Proljeno/ljetna kampanja bila je izvrsna prilika da napravimo pomak u dizajnerskom smislu. Inspiraciju smo pronašli u proljeću i cvjetanju cvijeća te naravno u cvjetnim printevima koji su se ove sezone ponovo našli u fokusu. Također, inspirirali su nas i materijali koje su dizajneri koristili pri izradi kolekcija. Nove boje, novi materijali, novi mirisi, novi počeci - vizualima koje smo kreirali za ovu kampanju željeli smo ponovo definirati modnu romantiku i ženama koje kupuju u City Centeru one poslati poruku da nikada nije kasno za proljetni modni iskorak.

Koautori kampanje su fotograf Marko Grubišić, make up artist Saša joković i Robert Sever koji je zaslužan za styling. Kampanja je zaživjela na bigboard, megaboard i billboard formatima te u printu.

Uvijek smo raspoloženi za nove izazoove. Javite se!