Centar za žene žrtve rata

Ako si slomljena, nisi sama. Mi te čujemo.

Mnoge žene su kroz život postale žrtvama različitih oblika seksualnog nasilja. Nasilje se može dogoditi svakoj ženi neovisno o dobi, seksualnoj orijentaciji, izgledu, mjestu življenja, stupnju obrazovanja, ekonomskom statusu i/ili nacionalnoj pripadnosti. Dok se u tišini bore s posljedicama, drugi njihovu patnu jedva i primjećuju. Malo tko je spreman saslušati cijelu istinu, jer takvi problemi su i dalje tabu tema u našem društvu. Zato je tu Centar za žene žrtve rata - ROSA u kojem su spremni pomoći svim ženama koje su odlučile napokon progovoriti o svojim traumama.

Kako bismo dodatno podržali Centar u njihovim plemenitim aktivnostima, odlučili smo potpomoći njihove komunikacijske aktivnosti kroz stvaranje dva kratka videa: Ako si slomljena, nisi sama i Mi te čujemo”.

Serijal je objavljen na Facebook stranici i YouTube kanalu “Centra Rosa” s ciljem osvješćivanja žena o tome da postoji izlaz i da mogu potražiti pomoć u Centru. Također, kroz ovu malu kampanju, Centar nastoji široj javnosti približiti kako se osjećaju žene koje su preživjele seksualno nasilje.

Uvijek smo raspoloženi za nove izazoove. Javite se!