ZOO Agencija
Kaufland

Naše mi najbolje paše

KAMPANJA, DIGITAL, POS, VIZUALNI IDENTITET
ZOO Agencija

Tijekom 17 godina na hrvatskom tržištu, Kaufland je uspostavio suradnju s brojnim našim poljoprivrednicima i uzgajivačima koji se trude tržištu ponuditi svježe domaće proizvode. Kampanja “Naše mi najbolje paše” bila je prva prilika da se predstavi ta suradnja.


ZOO Agencija

Naša kampanja je imala dva cilja. Prvi je bio predstaviti Kaufland kao trgovca koji surađuje s domaćim proizvođačima i podržava domaću proizvodnju. Drugi cilj bio je promovirati naše proizvođače koji svoju robu prodaju u Kauflandovim trgovinama diljem Hrvatske. Naša ideja bila je, uz osnovnu poruku, prenijeti i osobne priče poljoprivrednika i uzgajivača, prikazati ih kao ljude koji strastveno i pošteno rade svoj posao kako bismo mogli svakodnevno uživati u finim domaćim proizvodima.


Za potrebe kampanje kreirali smo slogan kampanje, print oglase, web bannere, microsite te snimili videa u kojima smo predstavili domaće proizvođače čije proizvode možete konzumirati u Kauflandu.


Priče koje smo ispričali zaživjele su na Kauflandovim kanalima te su dobile i svoje ekstenzije u native sadržaju koji je plasiran putem portala telegram.hr.


Ostale spotove koji su dio ove kampanje, a ima ih već popriličan broj, možete pogledati na našem YouTube kanalu.
ZOO Agencija
CLOSE
HOME
PORTFOLIO
KLIJENTI
ČIME SE BAVIMO
KONTAKT